dijous, 24 de gener del 2013


Calamars a la planxa amb salsa de vi negre

                                                                                     Ingredients:
- 4 calamars enters i nets
Per la salsa:
-Una ceba
-2 grans d'all
-Una pastanaga
-Un got de vi negre

Preparació:
Per fer la salsa,posem una paella al foc amb un raig d'oli,posem els alls pelats i tallats per la meitat,a foc baix i procurant que no es cremin,tallem la ceba a rodelles fines i les afegim a la paella,deixem que cogui a foc baix,pelem la pastanaga i la tallem a tires fines (juliana),un cop la ceba està una mica tova i tirem la pastanaga,ho salem una mica,ho deixem al foc fins que la ceba agafi color i la pastanaga estigui cuita aboquem el got de vi negre,ho deixem reduir una mica o passem per la batedora i ho colem.

Pels calamars,posem la planxa al foc amb un raig d'oli,quan sigui ben calent i posem els calamars,un pessic de sal i un cop cuits els traiem,els posem al plat i els hi aboquem la salsa per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada