dimarts, 29 de gener del 2013

Caneló de carbassó farcit de peix amb ceba a l'Oporto

Ingredients:
-1 carbassó
-2 cebes
- Pel peix o marisc, el que tinguem a mà,jo i vaig posar:un tall de lluç,4 anelles de calamar,4 cues gambes i 5 musclos
-50gr. de vi d'Oporto
-80gr. crema de llet
-Sal 
-Oli 

Preparació:
Agafem una olla amb aigua i sal,la posem al foc.Agafem el carbassó, el tallem per la mitat, i traiem les puntes.Els buidem de dintre (amb un aparell de treure els cors de la fruita ).Un cop l'aigua bull i afegim els trossos de carbassó,un cop estan cuits els traiem i els posem amb aigua freda .En una paella amb oli  i posem el peix amb el carbassó que em tret en buidar-los, ho coem tot plegat i afegim una mica d'aigua (la de coure els carbassons ens va perfecta) .Un cop esta tot cuit,afegim la crema de llet i ho passem per la batedora , rectifiquem de sal,ho deixem refredar una mica i ja podem farcir els carbassons.
Per la ceba amb Oporto,tallem les cebes per la mitat i després el mes fi possible,ho posem en una paella amb una mica d'oli,sofregim una mica (que la ceba quedi tova) i aboquem l'Oporto i deixem reduir fins que caramel·litzi.
Posem el carbassó farcit al plat i la ceba per sobre amb un raig d'oli,un podem acompanyar amb una amanida d'enciam i tomata!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada