dimecres, 23 de gener del 2013


Cigrons amb ceba,pebrot verd i formatge de cabra.


Ingredients:
-200gr. de cigrons (ja cuits)
-1 ceba 
-2 pebrots verds 
-1 tall de formatge de cabra (tipus rulo)
-Opcional: una cullerada de salsa de tomata amb alls escalivats (aquesta salsa la tenia feta d'una altre recepta) 

Preparació:
Netegem els pebrots verds i els i triem la grana,els tallem a trossos una mica allargats (d'uns 6x2) els posem en una paella amb un raig d'oli,agafem la ceba i la tallem,amb talls fins,ho afegim a la paella ho deixem coure tot plegat,foc baix.Un cop cuit i afegim el formatge de cabra,engrunat,ho remenem tot, afegim els cigrons i la cullerada de salsa de tomata,ho acabem de remenar tot i a dins el taper (de vidre millor!) i bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada