dimecres, 16 de gener del 2013

Secret de porc ibèric al forn amb patates Hasselback

Ingredients:
Secret de porc,patates,oli,sal,pebre,vinagre blanc i herbes provençals

Preparació:
Fem una vinagreta amb l'oli,el vinagre,el pebre,la sal i les herbes provençals.Agafem el secret de porc i el posem a sobre una plata del forn i aboquem una part de la vinagreta i posem al forn a uns 190/200º  fins que el tinguem al nostre gust.
Hasselbackpotatis

Per preparar les patates Hasselback(aquest nom be de la forma de tallar les patates no de la classe de la patata),em de rentar bé la patata i tallar-la en talls de 2/3 mil·límetres però que aquests no arribin fins al final de la patata,la salem i posem oli i al forn 30 minuts a 200/210º,les traiem i aboquem el que quedava de vinagreta i les tornem a posar uns 20 minuts mès al forn.
Queden unes patates boníssimes!!!!
Aquestes i altres receptes les podreu trobar a Gastronomia&cia.En trec moltes idees i plats!!
Presentem al plat amb un tros de secret i una patata i un raig de salsa vinagreta.

2 comentaris:

  1. L'he fet i m'ha quedat boníssim (he fet servir un filet en comptes d'un tall prim). No coneixia les patates Hasselback, i realment la presentació és molt convincent, i a més a més amb la vinagreta són molt bones.

    Gràcies per la recepta.

    Xevi

    ResponElimina
  2. Hola, doncs jo també l'he provat i queda increible!!!

    ResponElimina