dilluns, 11 de febrer del 2013

Bacallà al forn amb yuca i crosta de fruits secs


Ingredients:
-2 lloms de bacallà
-Yuca
-1 ceba
-2 torradetes (de compra)
-1 gra d'all
-Julivert
-1 ou
-Varietat de fruits secs (avellana,festucs,nous...) esmiculats
-Oli,sal i pebre



Preparació:
Agafem la ceba i la tallem el mès prim possible i la posem en una plata per anar al forn ,agafem la yuca i la tallem a rodelles fines,les fregim una mica i les posem a sobre la ceba.Per fer la crosta de fruits secs,en un vol i afegim el gra d'all tallat a daus petits, les dues torradetes trinxades,un pessic de sal i pebre,el julivert tallat i dues cullerades (soperes) de fruits secs,aboquem un rajolí d'oli i ho remenem tot plegat ,batem l'ou en plat apart i el tirem dintre el vol, barregem tot plegat,ha de quedar lligat.Agafem els lloms de bacallà els posem sobre la yuca fem una crosta de fruits secs per sobre el llom i ho posem al forn a 200º uns 15/20 minuts fins que el bacallà esta cuit.
Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada