dimarts, 26 de febrer del 2013

PATATES FARCIDES DE PEUS DE PORC I CARBASSA

Ingredients:

-1 patata grossa
-1 peu de porc (ja bullit)
-1/2 porro
-2 talls de carbassa
-1 patata petita
-1 got de caldo de verdura
-1 ou,farina i oli de fregir

Preparació:

Agafem un cassó amb un raig d'oli i posem el 1/2 porro tallat petit,deixem sofregir una mica,pelem la patata petita la tallem a trossos petits i també l'afegim al cassó,fem el mateix amb la carbassa,un cop està tot una mica sofregit i tirem el got de caldo i ho deixem al foc que acabi de coure's tot,i que s'hagi begut el suc del caldo.Desossem el peu de porc,el tallem a trossos petits i  fregim amb una paella amb oli,un cop esta cuit i barregem la carbassa amb el porro i la patata.
Agafem la patata grossa i la tallem el mès fina possible (jo vaig fer-ho amb una maquina de tallar embotit),fregim els fulls de patata,no gaire -nomes ha de quedar la patata tova-,rectifiquem de sal.
Fem un "entrepà",amb dos lamines de patata i una cullerada de peus i carbassa, ho passem per l'ou deixatat i després per farina,ho fregim amb força oli,deixem escorra amb un paper de cuina i ja estan a punt per menjar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada