dimarts, 9 d’abril del 2013

Torradeta amb tomata,sardina en escabetx i mussolina d'all




INGREDIENTS:

-Sardines
-Pa de baguet
-3 grans d'all
-Tomata per sucar
-Oli d'oliva
-1 ou

PREPARACIÓ:

Netegem les sardines,els hi traiem el cap,la cua,les vísceres, les espines i les partim per la meitat,reservem.
Agafem un cassó amb força oli  oliva i afegim els tres grans d'all esclafats,ho posem al foc baix,hi posem els filets de sardina i ho deixem uns 5/10 minuts(segons mida de la sardina) al foc,les podem posar una sobre de l'altre,fins que quedin blanques,reservem.Amb l'oli i els alls de coure les sardines i l'ou  fem una mussolina d'all.
Tallem la baguet a rodanxes primes les torrem,les suquem amb tomata i posem un filet de sardina per sobre i  la mussolina per sobre la sardina i una mica de julivert picat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada