dijous, 26 de desembre del 2013

Tonyina amb soja,maduixa i festucs


INGREDIENTS:

1 tall de tonyina fresca (uns 2 cm de gruix)
150 gr. de salsa soja
50gr d'oli de gira-sol
2 maduixes
1 cullera sopera de sesam
1/2 cullera cafè de gingebre en pols
1 festuc pelat per cada tall de tonyina
Sal maldon
Oli oliva
Sucre

PREPARACIÓ:

Agafem la tonyina i en fem uns cubs 2x2x2.En un vol i posem la salsa de soja,l'oli de gira-sol,el sesam i el gingebre i els talls de tonyina,al cap d'una hora els i donem la volta.
Tallem les maduixes a rodelles primes,les posem en un vol amb una mica de sucre i les deixem a la nevera,fins a l'hora de servir.
Agafem una paella amb un raig d'oli,molt calent,i posem un tall de tonyina i li donem la volta,només marquem la tonyina no coure!
Presentem, un cub de tonyina amb sal Maldon, un tall de maduixa a sobre,els festucs i un raig d'oli.
Servir calent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada