dimecres, 29 de gener de 2014

Amanida amb calamarsets  i arròs.


INGREDIENTS:

-Enciam
-Espinacs frescos
-Pastanaga
-Ceba escalivada
-Arròs 
-Calamarsets 
-Vinagre d'arròs



PREPARACIÓ:

Fem una amanida amb els espinacs frescos,l'enciam i la pastanaga,ho tallem com més ens agradí, jo ho he tallat petit i a daus.
Per bullir l'arròs,primer li traurem el mido,el pesarem per aigua fins que l'aigua sortir neta i després el fem bullir.
En un vol i posem l'arròs bullit,la ceba escalivada tallada a trossets petits,els calamarsets també tallats i un raig de vinagre d'arròs,ho barregem tot plegat i en fem unes boles.
Per presentar posem l'amanida al plat, i per sobre dues o tres boles d'arròs,rectifiquem de sal i oli!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada