dimecres, 15 de gener de 2014

TOMÀQUETS FARCITS DE XAMPINYO,CEBA I PASTANAGA





INGREDIENTS:

10 tomàquets xerri
1 pastanaga
2 cebes
4 xampinyons
Un gotet de vi
Caldo de verdura



PREPARACIÓ:

Escaldem el tomàquets xerri( uns 15 segons),per poder-los pelar,els obrim, els buidem i els rectifiquem de sal,els reservem.
En una paella amb oli i posem la ceba tallada a trossets petits i la pastanaga igual,quant  esta una mica daurada  i afegim el got de vi,un cop s'ha begut el vi i posem els xampinyons a talls petits,i el caldo li anem posant de mica en mica per que no ens quedi sec.
Un cop esta tot cuit ho triturem al robot i farcim els tomàquets.
A l'hora de portar-ho a taula ho posem al forn amb una mica de salsa verda(oli,all i julivert tot triturat) per sobre el tomàquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada