dimarts, 18 de març del 2014


AMANIDA DE MONGETES AMB ALVOCAT I GAMBES


INGREDIENTS:

-Mongetes de Sta.Pau
-Un tomàquet
-Una ceba tendra
-Un alvocat
-Gamba pelada mitjana(si les teniu  fresques millor!!)
-Pebre vermell dolç

PER LA VINAGRETA:

3/4 parts d'oli d'oliva
1/4 part suc de llimona
2 fulles de menta
Sal i pebre blanc

PREPARACIÓ:

Tallem a trossets petits el tomàquet,la ceba tendra i l'alvocat,ho posem en un vol juntament amb les mongetes ja bullides.En una paella coem les cues de les gambes amb el pebre vermell,un cop estan cuites les deixem refredar una mica i les tirem a dintre el vol.
Preparem la vinagreta,barrejant tots els ingredients,la fulles de menta tallades a trossets.
Tirem la vinagreta a dins el vol i ho remenem tot plegat i ja podem servir-ho!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada