dimarts, 25 de març del 2014

CRUIXENT D'ALGA NORI AMB TÀRTAR DE TONYINA I ALVOCAT



INGREDIENTS:


-1 fulla d'alga nori (per fer sushi)
-100 gr. de tonyina fresca
-1 alvocat
-1 ceba tendra
-Salsa de soja
-Gingebre en pols
-Sesam torrat
-1 ou
-Pa per rebossar
-Oli d'oliva
-Sal


PREPARACIÓ:


Tallem la tonyina a daus petits,la posem en un vol amb un raig de salsa de soja,la ceba tallada a trossos petits,una mica de sesam,un pessic de sal i dos pessics de gingebre en pols i un raig d'oli,ho barregem bé i deixem reposar a la nevera.
Tallem la fulla d'alga nori en porcions individuals,jo ho vaig fer en vuit parts,batem una mica l'ou i hi  passem la fulla d'alga , després la arrebossem amb el pa,la fregim en una paella amb força oli.
Per muntar el plat,agafem un cruixent d'alga ,ha sobre i posem la tonyina i per sobre la tonyina uns daus petits d'alvocat i ja esta per menjar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada